UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Lav din egen Stop-motion film

BilledkunstDanskIndskolingMellemtrin


Emner: Animation, Filmisk fortælling, Billedkunst, It og Medier, Alternativt læringsrum, Fortællingsteknik, Illustration, Idéudvikling, Design

På denne workshop skal eleverne skabe deres eget filmunivers, gennem den simpelte og pædagogiske animationsteknik Stopmotion. Vi arbejder med den kreative proces; tegner, klippeklistrer og skaber kulisser og figurer som gennem stop-motion bliver bragt til live.

Workshoppen har fokus på at børnene får kendskab til den kreative skabelsesproces og at de lærer at idéudvikle ved at lave deres egen film. Temaet for børnenes film bliver junglen! Med æbler, bananer og div. frugter skal børnene skabe eksotiske jungledyr. Der arbejdes med pap, modellervoks, fjer og andre byggematerialer. Vi vejleder og inspirerer eleverne til hvordan de kan skabe kulisser og animerbare figurer. Derudover gives en grundlæggende introduktion til nolge simpelte filmiske virkemidler og stop-motion teknikken. Filmene animeres på ipads gennem den gratis app "Stopmotion Studio". Eleverne animerer selv deres film i grupper.

Underviser

Animationslaboratoriet afholder workshops i stop-motion animation med fokus på den kreative proces. Animationslaboratoriet har særligt erfaring med at tilrettelægge workshopsforløb til skoleklasser. Blandt deres samarbejdspartnere kan nævnes: BUSTER Filmfestival for Børn, CPH Pix, Statens Kunstfond, Ama'r Børnekulturhus, Kulturhuset Brønden og SV-Festival.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98