UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Skab dit eget Fatamorgana

BilledkunstDanskNatur/teknologiMellemtrin


Emner: Alternativt læringsrum, Kreativitet, Idéudvikling, Billedkunst, Illusion, Fatamorgana, Installation

I workshoppen arbejder vi med fantasi og skaberlyst, når vi undersøger håndværksmetoder og materialer og sammen skaber en større installation. Vi inddrager elementer fra fysikken, og taler om de fantastiske naturfænomener i vores foranderlige verden.

I denne workshopp skal vi skabe installationer med udgangspunkt i fænomenet Fatamorgana i ørkenen. I de gode gamle sagn-dage lokkede kong Arthurs søster, Morgana, søfolk i fordærv og forvirring med luftspejlinger af fantastiske flydende slotte og flyvende skibe på himlen. Forestil jer at I har gået mange dage ude i den øde, tørre ørken, der er sand så langt øjet rækker, du bliver ør i hovedet og pludselig ser du noget foran dig. Måske er det en kæmpe sofa lavet af den lækreste is, måske er det en helikopter der kan flyve dig hjem, måske en vandslange med uanede mængder af vand, det er kun din fantasi der sætter grænser! Under workshoppen præsenteres børnene for fænomenet Fatamorgana. Børnene bruger deres forestillingsevne og kreativitet når vi sammen skaber fantasifulde fatamorganaer. Vi bygger med forskellige materialer, bruger vind/røgmaskine, samt sand og vand når vi arbejder med spejlinger og perspektiver så sanserne pirres og aktiveres.

Undervisere

LOKALET - Rum for opfindsomhed er en børnekunstskole på Nørrebro. Lokalet brænder for at arbejde med børn med fokus på kreative processer. Tilsammen har LOKALET en bred vifte af erfaringer og baggrunde indenfor kunst, design, iværksætteri, pædagogik som de anvender til undervisning og workshops.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 09:30 - 11:30 eller 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98