Om NOWHERELAND

NOWHERELAND er et designfirma startet op i 2017 af Signe-Lill Bryde Valkvæ og Trine Løgstrup Sørensen. Vi er begge uddannet fra Kolding Designskole, under institut for Visuel Kommunikation. I NOWHERELAND arbejder vi med udvikling og formidling af kunst og kulturelle oplevelser til børn og unge. Fælles for vores projekter er at vi har en stor interesse for at skabe kunstoplevelser hvor netop aktivitet, leg og opdagelse er bærende elementer.

De sidste måneder har vi arbejdet på at etablere en ny kunstfestival for børn og unge i København. Den første festival finder sted 14. og 15. September 2018. Læs mere om festivalen her.

Hvad vi gør

 • Vægmalerier og illustrativ udsmykning.
 • Produktion og udvikling af kunstudstillinger til børn.
 • Udvikling og eksekvering af animationsworkshops.
 • Branding og identitet til events, offentlige institutioner og private.
 • Kontaktinfo

  Tlf. +45 61 69 82 70, +45 28 59 34 98
  mail@nowhere-land.dk
  Instagram @nowhereland_design

  NOWHERELAND er del af KPH Projects, et kontorfællesskab for sociale og kulturelle iværksættere. Du finder os på Enghavevej 80, 2450 København.


  Samarbejdspartnere og sponsorer

  Idrætsprojektet, Åben Skole under Børne- og ungdomsforvaltningen, BUSTER Filmfestival, Too Good to Go, Statens Værksteder for Kunst, Metroselskabet Byens Hegn, Sadolin, Kgs. Enghave Lokaludvalg, Vesterbro Lokaludvalg, Statens Kunstfond, SV-Festival, Børnekulturhus Ama'r, Kulturhuset Brønden, Brønshøj og Husum bibliotek, Herlev Teaterbio.


  Mentions

  IDOART.DK
  AOK
  BERLINGSKE