UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Lav din egen insektfarm

BiologiMadkundskabNatur/teknologiSamfundsfagIndskolingMellemtrin


Emner: Alternativt læringsrum, Byg en insektfarm, Bæredygtig madproduktion, Insekter, Biologi, Madspild, Miljø

Dyrk og smag på fremtidens protein. Lav din egen insektfarm og lær hvordan man kan bruge insekter i madlavning! Denne workshop handler om bæredygtig madproduktion.

Som forbruger er der ofte ringe mulighed for at vide, hvor maden kommer fra og om den er produceret miljøvenligt. Ved at deltage på workshoppen kan du selv tage ejerskab og blive selvforsynende med produktion af næsten CO2-neutralt protein. Alle kan lære at passe insekter, men det er et håndværk, der kræver indføring. Produktionen kan finde sted stort set alle steder indenfor; om det er i folkeskolen, i foreningen eller i hjemmet. I fællesskab undersøger vi fremtidens bæredygtige proteinkilde. Vi designer og bygger en egen farm ud af æggebakker, plastik og træ. Efter workshoppen kan du sætte tænderne i din egen produktion, og så er det samtidig sundt. Med insekternes høje indhold af vitaminer, mineraler, omega 3 & 6 og B12 kan insekter kategoriseres som superfood.

Underviser

Charlotte Bay har firmaet BUG AMOK, hvor hun laver workshops i insektfarming og leverer foredrag og madoplevelser med kant til arrangementer.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 09:30 - 11:30 eller 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98