UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Lav din egen kunst-historie

BilledkunstDanskIndskolingMellemtrin


Emner: Billedkunst, Kunstformidling, Fortællerteknik, Fortolkning, Præsentation, Alternativt læringsrum, Historiefortælling

I denne workshop tager fortælleren og kunstformidleren Søren Mølstrøm eleverne med på en fantasifuld rejse rundt til festivalens sanseudstilling.

Sammen med eleverne skaber Søren Mølstrøm en kunst-historie om festivalens sanseudstilling. Workshoppen har fokus på at styrke elevernes evne til at arbejde kreativt med at sætte ord på forskellige visuelle udtryk. På den måde håber vi på, at vi på en sjov og fantasifuld måde kan styrke elevernes analytiske forståelse for samspillet mellem visuelle og sproglige udtryk. Workshoppen afsluttes med at eleverne præsenterer og fortæller sin egen kunst-historie for hinanden.

Underviser

Søren Mølstrøm har i de sidste mange år gjort sig bemærket med sin fantasifulde tilgang til kunst. Han har turneret landet tyndt med showet Rockmusik til guldaldermalerier, sunget duetter til malerierne på Fuglsang Kunstmuseum sammen med musikeren Carsten Knudsen fra De Nattergale og lige nu samarbejder han med Herning Kommune om at få deres statuer til at tale.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 09:30 - 11:30 eller 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98