UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Podcast og lydfortællinger

DanskMusikUUVUdskolingMellemtrin


Emner: Læring og podcast, Filmiske lydfortællinger, Hindenburg, Alternativt læringsrum, Podcast-produktion, Kommunikation, Radio

Kan man lave en fortælling kun ved brug af lyd? På denne workshop skal vi producere billedrige og stemningsfulde fortællinger kun ved brug af forskellige lyde. Hver enkelt elev får derved muligheden for at skabe og optage deres helt egen lydfortælling.

Hvilke lyde skaber genkendelige associationer, og hvordan kan man koble dem sammen på en meningsfuld måde? Denne workshop er særligt tilegnet de 8-12-årige og fokuserer primært på forskellige lyde og hvilke betydninger vi giver bestemte lyde. Under workshoppen præsenteres børnene for et varieret lydarkiv. Derefter skal de sammensætte de enkelte lyde for at danne deres egen fortælling, alene bygget op af lyde. Børnene lærer hvilke betydninger lyde har i vores hverdag og hvor nemt vi skaber imaginære billeder, der hjælper til fortællingens forløb. Derudover skal børnene bruge deres kreativitet i produktionen af deres lydfortællinger og finde frem til hvilke lyde man kan sammensætte, så det giver mening for den der skal lytte til fortællingen bagefter.

Underviser

​Sebastian Lundqvist er uddannet cand.mag i Dansk og Auditiv Kultur fra Københavns universitet. Sebastian har mange års erfaring fra arbejde med produktion af podcasts og radio, og laver kursus og undervisningsforløb i podcasting bl.a. hos Absalon Folkehus.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 09:30 - 11:30 eller 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98