UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Skattekorts fabrikken

BilledkunstGeografiUdskolning


Emner: Billedkunst, Illustration, Geografi, Alternativt læringsrum, Navigation, Kort, Fortælling

Lad os forene fantasi og kreativitet med navigation og googlemaps. Vi bruger både synlig og usynlig blæk og tager udgangspunkt i stedsspecifikke lokationer og bruger googlemaps og geografiske koordinater som inspiration.

På skattekorts fabrikken laver vi kunstneriske værker. Et skattekort markerer placeringen af en begravet skat, en værdifuld hemmelighed eller en skjult beliggenhed. Skattekort er bedst kendt fra fiktionens verden. Men den virkelig verden rummer en masse skatte der alle venter på at blive kortlagt. Alt der beskriver placeringen af en "skat", kan passende kaldes et "skattekort". Og hvad er en skat? Hvad med dig og din bedste vens mødested, dit værelse eller din yndlings isbar? På skattekortsfabrikken er ingen skat for stor eller for lille, til at få sit eget skattekort.

Underviser

Pauline Drasbæk arbejder som freelance illustrator med opgaver for bl.a. Gyldendal, Det Kongelige Teater og Red Barnet. Hun har derudover bred erfaring med at undervise børn i illustration og visuel historiefortælling. Pauline er uddannet med en kandidat fra Danmarks Designskole og er bl.a. vinder af Dansk Børneillustrations Biennale i 2014.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98