UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Lær at lave mad med fremtidens protein - spiselige insekter

MadkundskabSamfundsfagIndskolingMellemtrinUdskoling


Emner: Alternativt læringsrum, Bæredygtig madproduktion, Insekter, Biologi, Madspild, Miljø

Kom med. I Madlaboratoriet giver vi grydeskeen videre til børn og unge, der har lyst til at tage del og forme fremtidens madlavning.

Hos Madlaboratoriet møder du passionerede madaktivister med en faglighed indenfor samfundsfag, madkundskab og undervisning. Hos os er spiselige insekter et spændende perspektiv på fremtidens mad og vi bruger derfor ingrediensen som en faglig ramme til formidling til vores workshop. Først vil klassen gennemgå forskellige tilberedningsmetoder og smagssammensætninger indenfor madlavning med den nye bæredygtige proteinkilde. Med udgangspunkt i kendte retter vil klassen udforske nye metoder at inkludere insekterne på efter form, konsistenser og ernæringsværdier. Workshoppen løber af stablen i et eksperimenterede og legende format, heraf navnet 'Madlaboratoriet'. Eleverne vil ikke præsenteres for noget præcist svar på, hvordan insekter passer ind i vores madkultur, men i stedet klæder Madlaboratoriet eleverne på til selv at finde egne svar på, hvordan vi i fremtidens madlavning vil tilberede spiselige insekter.

Underviser

Charlotte Bay har firmaet BUG AMOK, hvor hun laver workshops i insektfarming og leverer foredrag og madoplevelser med kant til arrangementer.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98