UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Lav potrætter og illustrer dit eget stamtræ

BilledkunstDanskIndskoling


Emner: Billedkunst, Illustration, Portrættegning, Alternativt læringsrum, Formidling, Identitetsforståelse, Moderne familier

Put din familie i et syltetøjsglas! Og vær med når vi sammen laver en skov af stamtræer. Vi skaber med stamtræ-workshoppen, et konkret værktøj til at begribe sin egen historie og formidle den til andre.

På workshoppen laver vi stamtræer i syltetøjsglas. Når workshoppen er færdig kan alle tage deres træ med hjem. Vi taler om personlige kendetegn, og om hvordan man kan skabe et vellykket portræt. Udover de billedkunst-faglige elementer, ved at arbejde med portrætter, har workshoppen til formål at skabe fokus på identitetsforståelse og kendskab til, hvad et stamtræ er. Et barns opfattelse af egen identitet kan måske defineres som de historier, barnet fortæller om sig selv. Her spiller familien en vigtig rolle. Vi har i stamtræ-workshoppen fokus på at den moderne familie, og dens strukturer, er forskellige. Vi skaber med workshoppen fokus på at vi alle kommer af nogen, at vi alle har hver vores unikke historie.

Underviser

Pauline Drasbæk arbejder som freelance illustrator med opgaver for bl.a. Gyldendal, Det Kongelige Teater og Red Barnet. Hun har derudover bred erfaring med at undervise børn i illustration og visuel historiefortælling. Pauline er uddannet med en kandidat fra Danmarks Designskole og er bl.a. vinder af Dansk Børneillustrations Biennale i 2014.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98