UDSOLGT

Workshoppen er desværre udsolgt.

Byg din egen vulkan

BilledkunstDanskNatur/teknologiMellemtrin


Emner: Alternativt læringsrum, Kreativitet, Idéudvikling, Billedkunst, Illusion, Natur, Vulkan, Installation

Vi arbejder med fantasi og skaberlyst, når vi undersøger håndværksmetoder og materialer og sammen skaber vilde installationer inspireret af klodens store sprudlende kæmper - vulkaner. Vi inddrager elementer fra fysikken, og taler om de fantastiske naturfænomener i vores foranderlige verden.

Vulkaner har en mystik over sig, kun få mennesker har været helt tæt på. De er store, farlige og utrolig smukke. De har en lyd, en varme og en historie som er så spændende, at vi må undersøge det nærmere. Hvordan forener vi det farlige og det smukke? I denne workshop undersøger vi vulkanen som installation. Hvordan kan vi i fællesskab skabe et værk, der har vulkanens elementer og børnenes fantasi? Vi arbejder og undersøger en række forskellige materialer når vi bygger. Vi eksperimenterer og arbejder med røg og med natron, citron, mentos og cola som syder og bobler, og har forskellige farver. Er det noget flydende, noget højt, noget med lyd, noget varmt? Det glæder vi os til at finde ud af!

Undervisere

LOKALET - Rum for opfindsomhed er en børnekunstskole på Nørrebro. Lokalet brænder for at arbejde med børn med fokus på kreative processer. Tilsammen har LOKALET en bred vifte af erfaringer og baggrunde indenfor kunst, design, iværksætteri, pædagogik som de anvender til undervisning og workshops.

Booking

Book en workshop til din skoleklasse:
booking@nowhere-land.dk

Dato: 14/09/18
Tidspunkt: 12:30 - 14:30
Varighed: 2 timer
Pris: Workshoppen er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune
Max deltagere: 1 skoleklasse

Ring os i forbindelse med eventuelle spørgsmål: +45 28 59 34 98